PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Noves bonificacions del 50% per a discapacitats i menors de 12 anys als teatres municipals

La mesura l’aprovarà el Ple municipal avui, per als teatres La Faràndula, Principal i de Ca l’Estruch Noves bonificacions del 50% per a discapacitats i menors de 12 anys als teatres municipals

Així, a partir del mes de juliol, d’una banda, els titulars de la targeta acreditativa de la discapacitat –expedida per la Generalitat de Catalunya– es beneficiaran d’un 50% de descompte en el cost de les entrades de preu igual o superior a 10 € dels espectacles de música, dansa, circ i teatre programats per l’Ajuntament que es fan als teatres municipals La Faràndula, Principal i de Ca l’Estruch. A més, si aquestes persones necessiten acompanyant, i així ho indica la targeta, aquest tindrà l’entrada gratuïta.

D’altra banda, els menors de 12 anys, també es beneficiaran d’un 50% de descompte en les entrades de més de 10 € en espectacles de música, dansa i teatre de la programació artística municipal.

Es preveu que aquest mateix Ple municipal aprovi també un nou preu públic específic per als espectacles de dansa de format mitjà al Teatre Principal, que serà de 15 €. Els preus públics i les bonificacions del serveis d’espectacles de cada programació artística municipal del Teatre Principal, de La Faràndula, de La Vela i del teatre de Ca l’Estruch els va aprovar el Ple al juny de 2016. I, el del juliol del 2017, va aprovar el preu del servei de concerts de música moderna de petit format al Teatre Principal.

Apropa Cultura, per a col·lectius amb risc d’exclusió social, i accessibilitat per a persones amb dificultat auditiva

D’altra banda, des de fa un temps els col·lectius amb risc d’exclusió social poden accedir al programa Apropa Cultura, una xarxa inclusiva que uneix els teatres amb les entitats del sector social per fer accessible la cultura i fomentar la inclusió i la igualtat d’oportunitats de participació. L’Ajuntament forma part d’aquesta xarxa i ofereix a través d’aquesta plataforma els espectacles programats als teatres.

A més, La Faràndula i el Principal també disposen d’un sistema de comunicació per a persones amb discapacitat auditiva que millora l’accessibilitat d’aquest col·lectiu.

Finalment, els teatres municipals disposen també d’espais per a espectadors en cadira de rodes i al Teatre La Faràndula i al Teatre Principal es dispensen alçadors per als infants.