PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Ca l’Estruch acull la presentació del número especial de la revista Enderrock amb motiu dels seus 25 anys

Durant l’acte, es presentarà el documental “Les cançons del 68” Ca l’Estruch acull la presentació del número especial de la revista Enderrock amb motiu dels seus 25 anys

Aquest número especial de la revista Enderrock està dedicat als 50 anys de L'estaca de Lluís Llach, a la història i importància de la cançó que va marcar la lluita antifranquista i que s'ha convertit en un himne intergeneracional. També classifica 250 versions d’aquest tema i ha demanat a 50 personalitats del món cultural, social i polític dels Països Catalans que expliquin el significat que té per a ells aquesta cançó.

Amb un podi que lideren Llach, Serrat i Raimon, l'especial fa la llista també dels 100 millors temes de la Nova Cançó, amb Què volen aquesta gent? de Maria del Mar Bonet, Noia de porcellana de Pau Riba o Petita festa de Toti Soler, entre altres. A part, l'especial fa un repàs a la història de la revista, any per any, amb els esdeveniments i fets musicals més importants.

Finalment, amb motiu del mig segle del Maig del 68, el lliurament també inclou un DVD amb entrevistes als autors d'una desena de les grans cançons popularitzades aquell any.