PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El projecte Aprenem, que facilita l’aprenentatge de llengües, torna a l’escola d’adults de la Concòrdia

Les inscripcions s’obriran a l’acte de presentació d’aquest curs, el proper dilluns, 1 d’octubre El projecte Aprenem, que facilita l’aprenentatge de llengües, torna a l’escola d’adults de la Concòrdia

Per portar a terme les sessions, els participants compten amb una àmplia selecció de recursos per a l’aprenentatge, disponibles al centre i també al web del projecte. Així mateix, dins l’intercanvi lingüístic en castellà es donarà formació específica per a la preparació del nivell A-2, necessari per tramitat la nacionalitat.

Els tallers de l’Aprenem es portaran a terme els dilluns al matí entre l’octubre i el juny i la matrícula és oberta durant tot el curs, de manera que hi poden accedir nous participants sempre que hi hagi places disponibles.

El projecte afavoreix l’ús social del català al mateix temps que s’aprenen altres llengües. Alhora es reforcen la integració i la cohesió social, fomentant les relacions intergeneracionals i interculturals, a través de la participació d’una iniciativa comunitària.

Més informació aquí o a l’adreça: aprenem.sabadellmati@gmail.com