PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El plenari que organitzarà la Festa Major del 2019 es constituirà aquest dissabte

Prèviament tindrà lloc la valoració de la festa d’enguany El plenari que organitzarà la Festa Major del 2019 es constituirà aquest dissabte

Un cop ja consolidat el model basat en comissions –Comissió Permanent i Plenari–, ara es tracta de recollir les inscripcions de totes les persones que al llarg del 2019 vulguin participar en la Comissió de Cultura Popular, la de Programació, la de Territori i la de Comunicació, com també de les persones que vulguin només assistir a les diferents sessions del plenari.

Quant a la Comissió Permanent, està formada per un representant de cada Comissió, denominat encomanat o encomanada. Té per missió posar en comú les feines de les comissions, a més de proposar mesures que afecten el conjunt de la festa, establir les activitats que es consideren més rellevants i debatre les propostes que arriben de les comissions.

Pel que fa al plenari –espai on podrà participar tothom qui s’hi hagi inscrit prèviament–, enguany s’ha previst que es reunirà en més ocasions, amb l’objectiu de fer un seguiment del desenvolupament organitzatiu i de la configuració del programa.

D’altra banda, aquest mateix dissabte, abans de la constitució del plenari del 2019, es farà una valoració de la Festa Major del 2018, a càrrec de les persones de les diferents comissions que s’han implicat en la festa del 2018.