PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Cementiri comptarà amb 600 columbaris per a cendres abans d’acabar l’any

Com és habitual, per a la festivitat de l’1 de novembre es desplegarà un dispositiu especial a l’equipament El Cementiri comptarà amb 600 columbaris per a cendres abans d’acabar l’any

D’aquesta manera s’ampliaran els serveis del Cementiri, donant resposta a les necessitats actuals. La millora se sumarà a altres que s’hi han realitzat darrerament, com l’obertura de la connexió interna entre el Cementiri Nou i el sector meridional. Una actuació que permetrà entendre l’equipament com un sol recinte, planificar el tancament d’alguns accessos i millorar-ne la vigilància. D’altra banda, properament s’iniciarà la rehabilitació de les cobertes dels grups de sepultures dels sectors de Sant Òscar, Sant Pere, Sant Pau, Sant Norbert, Sant Joan, Sant Nicodemus, Sant Otó i Sant Oriol.

totssants2018

Dispositiu de Tots Sants

L’1 de novembre, el Cementiri estarà obert de les 9 del matí a les 6 de la tarda. Per facilitar a la ciutadania informació sobre l’equipament i les activitats previstes durant la jornada, l’empresa concessionària de la gestió del Cementiri, Torra SA, ubicarà tres taules informatives: a l’entrada principal, a l’accés des del Poblenou i a la nova obertura del sector de Via Làctia, on s’atendrà i donarà suport al visitant facilitant informació sobre la ubicació de les sepultures i altres dubtes..

Pel que fa als actes previstos, aquest any, i per segona vegada, es celebrarà una cerimònia laica, a les 12 del migdia, a la Capella del Cementiri Vell. Una hora més tard, a la 1, hi haurà un concert a la plaça de les Illes, al Cementiri Nou.

Reforç dels autobusos

Es recomana l’ús del transport públic per desplaçar-se al Cementiri. És per això que, el proper 1 de novembre, s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà. La línia F4 farà el servei habitual de festius i es reforçarà des de la plaça del Vallès fins al Cementiri. Entre les 8.25 i les 14.15 h farà el recorregut en aquest tram cada 10 minuts i entre les 14.15 i les 18.25 h, cada quart d’hora.

També hi haurà més presència d’efectius policials, que vetllaran perquè les entrades i sortides de vehicles es facin de forma fluïda i sense incidències.