PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Iniciativa sobre ocupació juvenil amb la contractació d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur

En el marc del programa de Garantia Juvenil a Catalunya Iniciativa sobre ocupació juvenil amb la contractació d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur

Les persones participants en aquest programa són menors de 30 anys, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DONO) i tenen un títol universitari o de formació professional de grau superior o un altre títol oficialment reconegut com a equivalent.

Les 11 persones, que ja han iniciat el contracte, ho fan desenvolupant tasques tècniques en els àmbits de l’ocupació, intermediació, formació, logística i obres, relacions laborals, emprenedoria, responsabilitat social, comunicació audiovisual, joventut i gestió d’esdeveniments.

Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro,

els elevats percentatges de joves que han acabat els estudis i no disposen de prou experiència laboral per aconseguir una feina són motiu de preocupació. Per això ens sumem a accions d’aquest tipus, que permeten als joves adquirir noves competències amb la voluntat d’afavorir la posterior incorporació al mercat laboral d’una forma estable i duradora.

Aquest programa se suma a altres accions que es fan per a diferents col·lectius de persones de més de 30 anys amb la idea de donar cobertura a tothom, independentment de l’edat o altres condicionants que poden dificultar trobar feina o millorar l’actual.