PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Feliu Formosa estrena a Ca l’Estruch “Que jo soc jo”, un espectacle d’homenatge a Pere Quart i la seva poesia

L’acompanyen la rapsoda Cinta Massip i l’acordionista sabadellenc Joan Alavedra, en aquest acte de l’Any Colla de Sabadell, que se celebrarà durant el 2019 Feliu Formosa estrena a Ca l’Estruch “Que jo soc jo”, un espectacle d’homenatge a Pere Quart i la seva poesia

L’organització d’aquesta proposta és a càrrec de l’Ajuntament i de la Comissió 100 Anys de la Colla de Sabadell. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a la taquilla del Teatre Principal i per internet, aquí.

Tots els poemes que inclou el recital són de Pere Quart i tota la música és composta per Joan Alavedra. A més de recitar poemes com Corrandes d’exili, Vaca suïssa, Tirallonga de monosíl·labs o Ja és hora que se sàpiga, es llegiran diferents textos, de Josep Ferrater Mora, Joan Lluís Marfany, Joan Vilacasas, Josep M. Lladó, Joan Blanquer, Antoni Dalmases, Frederic Roda, Joaquim Sala-Sanahuja, Lluís Permanyer i Antoni Turull. Textos que versaran sobre Joan Oliver.

Formosa, Massip i Alavedra ja van participar el passat 10 d’abril, a la Biblioteca Vapor Badia, en l’espectacle d’homenatge a Feliu Formosa que la ciutat li va dedicar amb motiu de la presentació del número 9 de la revista contracultural El Procés, dedicat íntegrament a aquest intel·lectual sabadellenc.