PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Estruch ofereix als centres educatius assajos oberts de vuit espectacles, aquest semestre

Volen acostar més d’un miler d’alumnes a les arts escèniques i donar-los la possibilitat d’interactuar amb artistes professionals L’Estruch ofereix als centres educatius assajos oberts de vuit espectacles, aquest semestre

Els espectacles d’aquest semestre corresponen a diverses disciplines artístiques i s’adrecen a estudiants de diferents etapes educatives. Als assajos, infants, joves i alumnat d’escoles d’adults poden conèixer de prop la feina desenvolupada per companyies i artistes i compartir aportacions i opinions sobre el que veuen durant les sessions.

Amb la proposta, es treballen competències educatives com l’artística i cultural i la comunicativa lingüística i audiovisual. Així mateix, els assistents a l’assaig obert poden gaudir de promocions de descompte i entrades gratuïtes als espectacles programats a L’Estruch. L’activitat, alhora, dona a conèixer l’equipament municipal entre la ciutadania, difonent la tasca que s’hi porta a terme en la creació, producció i difusió culturals i treballant en la creació de nous públics.

Entre els mesos de gener i juny, els espectacles que L’Estruch posa a l’abast dels centres educatius (prèvia inscripció) són:

  • Epizentro, de la Companyia Solano Barbal (circ)
  • Pilot Project, de la Companyia Fre3 Bodies (dansa)
  • La viudes, d’Agnès Sales i Hector Plaza (dansa)
  • Sorry for Paradise, de la Compagnie Julie Pichavant (teatre de nous formats)
  • Fil de la Companyia, de Madame Gaüc (circ)
  • Equilibrios contrarios, d’Andrés Vázquez-Prada Batet (circ)
  • Peix, de la companyia Hotel Iocandi (circ)
  • Experiment, de l’Escola Rogelio Rivel (circ)

Tota la informació sobre els espectacles i les inscripcions es pot consultar aquí.

Programa d’activitats educatives

Els assajos oberts formen part del Programa Educatiu de l’Estruch, que inclou diferents activitats adreçades a l’alumnat dins l’àmbit de la creació, producció i difusió artístiques. Entre les propostes, hi ha visites a l’equipament per acostar-se a les arts en viu, als artistes d’una fàbrica de creació o per aprofundir en la relació entre les noves tecnologies de la comunicació i l’art contemporani. Els tallers de dansa, activitats de circ, hip-hop, arts visuals o teatre també formen part del programa.