PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nou recurs per a joves perquè continuïn estudiant i millorin la seva transició al món laboral

La unitat s’integra en un programa d’àmbit català, que comptarà amb una vuitantena de professionals a tot el territori Nou recurs per a joves perquè continuïn estudiant i millorin la seva transició al món laboral

L’equip s’emmarca dins el Programa Referent d’Ocupació Juvenil, coordinat pel Servei Públic d’Ocupació (SOC) de la Generalitat i que durant un any desplegarà una vuitantena de tècnics referents a tot Catalunya i treballaran tant des de l’Oficina Jove com des del Vapor Llonch, tot i que també es desplaçaran als barris on es detecti una major necessitat d’atenció. A més, es coordinarà amb diferents àmbits, com l’Ensenyament, Salut, Serveis Socials, Ocupació, Joventut o atenció a la Infància i Adolescència i la seva acció inclourà atenció directa a la persona jove, tant de manera individual com grupal.

Dins les seves funcions, el nou recurs treballarà per reforçar la tasca que, dins aquest àmbit, ja porten a terme l’Ajuntament per mitjà de l’Oficina Jove i Promoció Econòmica de Sabadell. La unitat especialitzada vetllarà per fomentar la coordinació i el treball en xarxa entre els diferents dispositius adreçats a les persones joves, per oferir els recursos més adients segons les característiques i situació personal de cadascun dels usuaris.

La contractació dels professionals ha estat possible gràcies a la convocatòria  de subvenció del Programa Referent d’Ocupació Juvenil, comptant amb finançament del Fons Social Europeu.

Les persones d’entre 16 i 29 anys interessades en accedir-hi poden adreçar-se a l’Oficina Jove de Sabadell o al Vapor Llonch, i demanar pels referents d’Ocupació Juvenil.