PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La preinscripció per a educació infantil (2n cicle), primària i ESO serà del 29 de març al 9 d'abril

Pel que fa a l'oferta pública, el curs vinent es posarà en marxa un nou institut a la zona del sud La preinscripció per a educació infantil (2n cicle), primària i ESO serà del 29 de març al 9 d´abril

La decisió de posar en marxa el nou institut s’ha pres després de valorar, a proposta de la Taula Mixta de Planificació Escolar –integrada per la Generalitat i l’Ajuntament–, la demanda potencial d’ensenyament secundari al sud, partint de l’escolarització actual a les escoles públiques de primària d’aquesta zona. Un cop feta la valoració, s’ha convingut la necessitat d’incrementar les places públiques de secundària. Atès, però, que els instituts actuals d’aquest àmbit no poden assumir l’augment de demanda potencial dels propers anys, s’ha optat per crear un nou institut públic a la zona.

El nou centre s’ubicarà en un espai provisional situat al carrer de Fra Luis de León amb el carrer de Miquel Servet. La ubicació definitiva serà en un solar a la carretera de Barcelona, entre els carrers dels Calders i de Martí l’Humà. L’Institut tindrà adscrit com a prioritari l’alumnat de les escoles públiques de la zona, és a dir, Amadeu Vives, Joaquim Blume, Espronceda, Sallarès i Pla i La Romànica.

Per tal de donar a les famílies interessades informació sobre el nou centre públic de secundària de la zona sud, es farà un acte informatiu a l’auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer, el proper dimecres, 20 de març, a les 5 de la tarda.

Jornades de portes obertes

Pel que es fa a les jornades de portes obertes que estan duent a terme els diferents centres educatius, són molt diverses. S’hi fan xerrades, projecció de vídeos, exposicions, jocs organitzats i esportius, tallers, contes, visites, etc. Tota una sèrie d’accions perquè les famílies que estiguin interessades puguin conèixer les línies pedagògiques, el projecte educatiu, els serveis i les instal·lacions de les futures escoles o instituts dels seus fills i filles.

La informació sobre el procés de preinscripció, com també sobre dates i horaris de les portes obertes es poden consultar a l’apartat de Centres Educatius del web de la Regidoria d'Educació.