PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Govern de Sabadell reclama a la Generalitat la màxima celeritat en els tràmits per construir els edificis de l’Escola Virolet i de l’Institut de Can Llong

L’Ajuntament convocarà els propers dies les associacions de mares i pares i els grups municipals per tractar la situació El Govern de Sabadell reclama a la Generalitat la màxima celeritat en els tràmits per construir els edificis de l’Escola Virolet i de l’Institut de Can Llong

En aquest sentit, el Govern municipal recorda a la Generalitat que la situació de provisionalitat de l’escola i de l’institut no es pot allargar més i que cal que els compromisos assolits es compleixin de forma definitiva i urgent.

Pel que fa a la situació dels edificis, actualment s’està redactant el projecte executiu de l’Escola Virolet, redacció que es va adjudicar al novembre amb una durada prevista de 7 mesos. Resten pendents la licitació de les obres del centre d’infantil i primària, com també les licitacions per al projecte i la construcció de l’Institut.

La tardor passada, en el transcurs d’una reunió conjunta amb els representants de les famílies i de l’Ajuntament, la Generalitat va comunicar que l’acord de Govern, pas previ a la licitació, s’aprovaria al gener. En no aprovar-se dins el termini previst, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, van reclamar, en una trobada amb al conseller d’Educació, celeritat en l’acord i les licitacions.

Després de diferents contactes amb responsables de la Generalitat durant les darreres setmanes, la Generalitat ha fet saber a l’Ajuntament que els dos equipaments pendents estan inclosos en el Pla Econòmic i Financer de la Conselleria d’Educació, actualment en tramitació, i que s’ha d’aprovar properament mitjançant un acord de Govern de la Generalitat en una data no concretada. És per això, que des del Govern de la ciutat es reclama a la Generalitat un compromís ferm amb l’anunci de la data definitiva.

En els propers dies, Joan Berlanga convocarà la comunitat educativa i els representants del grups municipals a diferents reunions, per tal de tractar la situació.