PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

En marxa, el concurs de projectes per rehabilitar de manera integral i innovadora el Mercat de Campoamor i l’entorn

Ara un jurat escollirà cinc de les idees que es presentin i els equips finalistes hauran d’elaborar una proposta tècnica En marxa, el concurs de projectes per rehabilitar de manera integral i innovadora el Mercat de Campoamor i l’entorn

El projecte té per objecte la transformació i creació d’un espai de centralitat a la zona sud de Sabadell, que millorarà la cohesió social i esdevindrà un espai innovador. Serà una oportunitat per a la millora comercial, urbanística i social del sector sud de la ciutat.

Les propostes idees que es presentin han de respondre a l’objectiu de reforçar una nova centralitat al barri i crear una plaça entre els equipaments del Mercat de Campoamor, el CAP Sud i l’Institut Ribot i Serra. A més, la rehabilitació integral del mercat tindrà un programa innovador amb usos lligats al projecte comercial, a les noves emprenedories, a la formació i a la inclusió social.

La valoració del concurs es farà prenent com a base criteris d’estructura urbanística, adequació al lloc, qualitat arquitectònica, propostes de distribució, sostenibilitat, eficiència i noves tecnologies.

Aquesta actuació està emmarcada dins l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integral Sabadell (DUSI). El pressupost del concurs de projectes i aquesta actuació està cofinançada pel Fons FEDER en un 50% i la resta, per l’Ajuntament de Sabadell

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER