PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

“Matar a un ruiseñor” i “Psicosis”, les pel·lícules del proper dilluns al cicle de cinema clàssic

Les sessions es porten a terme cada dilluns a l’auditori del carrer de Lacy, fins al 20 de maig “Matar a un ruiseñor”  i “Psicosis”, les pel·lícules del proper dilluns al cicle de cinema clàssic

s sessions es porten a terme a l’auditori del carrer de Lacy, els dilluns en dues sessions; una a 2/4 de 8 del vespre, i una altra a les 10 de la nit. A cada sessió s’hi projecten dues pel·lícules, la primera doblada i la segona en versió original subtitulada.

Aquest cicle pretén fomentar el consum de cinema, facilitant l’accés a obres de valor cultural, històric i/o estètic, o de denúncia i retrat de la realitat social. Per aquest motiu, l’accés és lliure i gratuït.

 Retallada

Més informació a: web.sabadell.cat/cinema

Sabadell, càmera i acció

El Pla de Foment de les Arts Audiovisuals 2018-2019, preveu dur a terme activitats i actes de diferent format  per divulgar la història del cinema, en aquest sentit, del 18 de gener fins al 31 de març es va poder visitar a l’Espai Cultura Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, l’exposició “Sabadell, càmera i acció”, sobre la història del cinema a Sabadell. L’exposició, organitzada per l’Ajuntament, va tancar portes amb un total de 2.319 assistents, i una participació de 420 persones a les activitats complementàries.