PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Inauguració de l’exposició “Sexo y família”, de Montse Mármol, al Museu d’Art

Tindrà lloc el dimecres i hi llegiran textos les escriptores Jenn Díaz i Laura Donada, acompanyades al piano per Agnès Ferrando Inauguració de l’exposició “Sexo y família”, de Montse Mármol, al Museu d’Art

Amb aquesta exposició, el Museu comença un seguit de projectes de recerca i de difusió amb creadors sabadellencs que tenen la imatge com a protagonista dels seus treballs. Sota el títol Art / Imatge Sabadell, l’objectiu és identificar i visibilitzar els fotògrafs, videocreadors o cineastes que, des d'una mirada artística i de qualitat, caracteritzen l'art contemporani de la nostra ciutat a dia d'avui.

“Sexo y família” és una lectura subjectiva del procés pel qual passen les dones quan decideixen ser mares i com, molt sovint, aquest fet els obliga a viure la sexualitat d'una manera concreta. Dictada, imposada i artificial, en la majoria dels casos. No es tracta d’una tesi o d’un estudi estadístic, sinó d’una reflexió col·lectiva sense interès científic, sinó emocional.

Montse Mármol

Montse Mármol (Sabadell, 1979) va estudiar fotografia Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) i es va diplomar en història de l’art a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Fa més de quinze anys que treballa com a fotògrafa en diferents àmbits. Des de fa cinc anys forma part de l’equip docent de l’Institut Europeu de Design (IED) de Barcelona impartint classes de fotografia creativa. Dins de l’àmbit editorial, treballa com a col·laboradora habitual a Kireei Editorial i com a fotògrafa de capçalera a Savanna Books. Ha publicat El libro de las casas bellas (2015) i Pequeña empresa creativa (2017), editats per Kireei Editorial. Col·labora en diversos mitjans, empreses i revistes generant contingut visual i portant la direcció d’art.

Ha participat en mostres nacionals i internacionals i l’han seleccionat per exposar en el Visa pour l’image de Perpinyà amb el projecte Els invisibles (2005) i en el XXVIII Festival Internacional de Sarajevo amb Pequeñas historias de amor (2012). El 2013 va guanyar una beca dels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí per produir el projecte Memòria salvatge.