PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Lliga dels Drets dels Pobles organitza a l’estiu la Primera Estada Solidària a l’Amazònia Peruana

L’Oficina Jove de Sabadell acollirà una sessió informativa el proper 24 d’abril La Lliga dels Drets dels Pobles organitza a l’estiu la Primera Estada Solidària a l’Amazònia Peruana

L’estada deriva d’un projecte que la Lliga està portant a terme amb la Federació Multiètnica de Comunitats del Paranapura i afluents (FEMUCOP), integrada per sis associacions que representen 90 comunitats. La iniciativa busca enfortir les comunitats per impulsar el desenvolupament de la zona.

Les estades, de dues setmanes, es portaran a terme als districtes de Yurimaguas i Balsapuerto, al departament peruà de Loreto, i tindran dues parts: una de primer contacte amb les comunitats, formació i adaptació al clima i a la vida amazònica i una segona de convivència individual amb una família, tot donant suport a un dels projectes que s’hi estiguin portant a terme a la zona. 

Tot i la xerrada informativa prevista per al dia 24, les persones interessades a les estades ja poden presentar la seva candidatura, adreçant un correu electrònic a oficinajove@ajsabadell.cat, on a banda de presentar-se, expliquin les seves motivacions i facilitin dades de contacte.