PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’alumnat que ha pres part en el projecte A-cordant tancarà el curs demà amb una actuació al Teatre La Faràndula

A la tarda, hi actuaran tots els grups escolars i al vespre, els infants de 6è de primària tocaran una peça amb els músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès L’alumnat que ha pres part en el projecte A-cordant tancarà el curs demà amb una actuació al Teatre La Faràndula

D’aquesta manera, es clou el curs d’un projecte que ha conformat orquestres de corda a diferents centres educatius, dins les quals els infants han après a tocar els instruments de la mà de músics professionals de l’OSV, amb el suport del professorat de música de l’escola. Tot plegat en el marc dels Plans Educatius d’Entorn i de les iniciatives impulsades a Sabadell els darrers anys per promoure la formació artística als centres públics.

Amb l’A-cordant, part de les hores lectives de música de l’escola es destinen a la pràctica de conjunt, de manera que es potencia l’activitat i el creixement com a col·lectiu. A més d’aprofundir en el coneixement musical, es pretén treballar, per mitjà de la música, l’assoliment per part dels infants de diverses competències educatives i també de valors com la solidaritat, l’escolta activa, el treball en equip, l’esforç i la constància.

L’actuació de demà és una nova oportunitat per als alumnes de mostrar davant el públic el que han après durant el curs, després del concert que van oferir el 15 de maig a la plaça de Sant Roc.