PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les inscripcions als cursos de natació i a les activitat físiques d’estiu es podran fer en línia per primera vegada

Les preinscripcions es poden fer els dies 10, 11 i 12 de juny Les inscripcions als cursos de natació i a les activitat físiques d’estiu es podran fer en línia per primera vegada

Aquest any, per primer cop, les preinscripcions es podran fer en línia accedint a l’adreça https://web.sabadell.cat/activitats-d-estiu (estarà actiu a partir del dia 10). L’objectiu és facilitar el tràmit a la ciutadania, fent-lo més còmode i evitant els desplaçaments. Tot i així, qui vulgui fer-la de manera presencial podrà fer-ho tant a les oficines d’Atenció Ciutadana repartides al territori, com al Despatx Lluch i, també, a les piscines municipals (parc del Nord, Cal Marcet, Campoamor i Olímpia).

La preinscripció en línia és exclusiva per a les persones empadronades a Sabadell. Les persones de fora del municipi que vulguin optar a algun dels cursos hauran de fer la seva inscripció a partir del 17 de juny.

Cursets de natació

Les piscines municipals inclouen una oferta d’activitats aquàtiques a l’estiu, ja sigui per aprendre a nedar, per fer perfeccionament o gimnàstica a l’aigua. D’aquesta manera, persones de totes les edats poden gaudir tant de la natació com de les propostes aquàtiques recreatives. Aquest estiu s’ofereixen un total de 528 places.

Els cursets, que començaran el 25 de juny i duraran fins el 19 de juliol, es portaran a terme a les piscines municipals Olímpia, Cal Marcet, Ca n’Oriac, Campoamor. Els grups es divideixen per edats i també per nivells (iniciació, intermedi i avançat).

La piscina de Cal Marcet ofereix, per segon any consecutiu, un curset de natació artística per a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys que sàpiguen nedar els estils crol i esquena.

Activitats físiques

D’altra banda, la temporada d’estiu 2019 ofereix, per quart any consecutiu, la possibilitat de fer activitats físiques per a adults durant 5 setmanes. L’objectiu és donar continuïtat en la pràctica esportiva als usuaris del programa d’Activitats Físiques per a Adults de la temporada d’hivern i als usuaris nous que vulguin ocupar part del seu temps d’oci fent esport.

Es podrà fer: gimnàstica de manteniment, pilates, tonificació, tono-pilates, sumba, aeròbic i hipopressius. S’hi ofereixen un total de 270 places al pavelló de Cal Balsach i al Complex Esportiu Municipal Olímpia.