PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Dues alumnes de l’Institut Pau Vila guanyen el concurs de vídeos en anglès English Clips, centrat enguany en el Bullying

El concurs té per objectiu millorar les competències bàsiques vinculades a la comunicació oral en llengua anglesa

Amb el certamen, els centres educatius inscrits hi han presentat els millors clips elaborats per l’alumnat (en podien presentar un màxim de 5 per centre). Les propostes han estat avaluades per un jurat integrat per representants de les escoles d’idiomes, tot tenint en compte aspectes com l’originalitat, l’eficiència comunicativa, la correcció lingüística i la qualitat tècnica i escollint finalment una proposta guanyadora i dues de finalistes. El lliurament de guardons s’ha portat a terme a cadascun dels centres amb alumnat premiat.

Les escoles d’idiomes que, conjuntament amb l’Ajuntament, impulsen l’English Clips són FIAC, Fun English School i International House, que participen en l’organització, formen part del jurat i cedeixen materials per als centres.

Amb l’English Clips, adreçat a alumnat de 2n cicle d’ESO, batxillerat i formació professional, es milloren les competències bàsiques vinculades a la comunicació oral en llengua anglesa. Alhora s’impulsa la creació de produccions audiovisuals valorant la creativitat i el component innovador.

Enllaços dels vídeos guanyador i finalistes: