PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Les andanes de l’estació d’autobusos de Sabadell romandran tancades per fer-hi obres de millora

Les andanes de l’estació d’autobusos de Sabadell romandran tancades per fer-hi obres de millora

El dimecres 26 de juny, a les 10 del matí, es tancarà l’estació i els autobusos es desviaran a les parades provisionals.

Així, mentre durin les obres, l’Ajuntament habilitarà cinc punts de parada provisionals per als autobusos. N’hi haurà dos al carrer d’Alfons Sala (al lateral Gran Via), entre els carrers del Ripoll i del Comte Reus. El tercer serà davant la Fira Sabadell (al carrer d’Alguersuari Pascual). El quart, al carrer de l’Estació (entre els carrers de Casanovas i Bosch i el de les Tres Creus) per a les línies urbanes i interurbanes de pas, que substituirà la parada que hi havia a l’interior de l’estació d’autobusos, al costat de la sortida de Rodalies. Finalment, el cinquè punt es trobarà al carrer de Brujas (entre el carrer de la Creueta i el carrer de l’Illa).

Obres de millora a 15 estacions i parades d’autobús de Catalunya

El projecte s’inclou dins d’una actuació de la Generalitat que té per objectiu fer obres de millora a 15 estacions i parades d’autobusos d’arreu de Catalunya, amb un cost total d’1,9 milions d’euros. S’actuarà a les estacions de la Seu d’Urgell, Olot, Igualada, Torroella de Montgrí, Sabadell, Tortosa, Amposta, Blanes, Valls, Tossa de Mar, Reus, Tarragona, Vic i a diverses parades a Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Pallerols.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90