PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Govern municipal en ple es traslladarà un cop al mes a un barri de la ciutat per conèixer les demandes de la ciutadania

El Govern municipal en ple es traslladarà un cop al mes a un barri de la ciutat per conèixer les demandes de la ciutadania

En aquesta visita també hi han pres part diversos regidors i regidores, com la tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell. En diversos moments del dia participaran en algunes trobades el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Jesús Rodríguez; el regidor d’Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés; la regidora de Salut i Comerç i Turisme, Sònia Sada;  la regidora d’Esports, Laura Reyes, i el regidor d’Educació i del Districte 3, Manolo Robles.

Tal com ha comentat Marta Farrés,

tots els barris de Sabadell són prioritaris i per millorar la ciutat és imprescindible anar-hi. Volem ser un govern proper i facilitador, veure’ns amb el moviment veïnal, amb les entitats, amb els comerciants, amb els ciutadans. Avui fem una experiència pilot –ha dit– i a partir del setembre, com a mínim una o dues vegades al mes, tot el govern es traslladarà a un barri per atendre les demandes, detectar el que no funciona i donar-hi respostes. Som un govern proper i l’alcaldessa ha d’estar amb la ciutadania. És la manera que la gent vegi que l’Ajuntament no és el seu enemic, que som els seus aliats.

Així mateix, l’alcaldessa ha explicat que des de l’Ajuntament s’habilitarà un sistema perquè, en el marc de les visites a cada zona, es pugui demanar hora i parlar amb els representants municipals.

En la mateixa línia, el regidor d’Educació i del Districte 3, Manolo Robles, ha expressat que

la política de proximitat passa per tenir contacte amb els veïns, som gent de barri perquè la ciutat sense els barris no té sentit.

Al llarg del matí, l’alcaldessa ha visitat diversos comerços de l’avinguda de Matadepera –l’eix comercial de Ca n’Oriac–, on ha conversat amb els responsables dels establiments i ha reafirmat que la voluntat del govern és impulsar el comerç de proximitat. Posteriorment  ha visitat el Centre Cívic de Ca n’Oriac, acompanyada de la regidora de Participació, Marta Morell.

Després ha anat als camps de futbol de La Roureda i del Sabadell Nord. A la tarda, hi ha prevista una trobada amb les entitats de l’Àgora Nord, on el govern municipal explicarà alguns projectes que es treballaran al districte, com construir una nova comissaria de la Policia Municipal al nord de la ciutat i fer un futur complex d’habitatges per a la gent gran a la Roureda. També es repassarà l’estat del parc del Nord, entre altres qüestions.