PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visita guiada a l’exposició de Xavier Nogués i taller de “Ninots noucentistes”, aquest diumenge al Museu d’Art

Serà l’últim dia que es podrà visitar aquesta mostra a Sabadell Visita guiada a l’exposició de Xavier Nogués i taller de “Ninots noucentistes”, aquest diumenge al Museu d’Art

Així mateix, s’oferirà el taller familiar Ninots noucentistes, amb el qual els  participants aprendran a crear un ninot mòbil a partir de les il·lustracions de Xavier Nogués, artista polifacètic, destacat dibuixant, gravador, decorador i pintor noucentista. L'activitat és gratuïta i s’adreça a tots els públics, especialment al familiar, a adults i a infants a partir de 6 anys.

La sèrie de dibuixos amb els 50 ninots de Nogués va ingressar al MAS el 1943 procedent del llegat de Maria Cladellas, vídua de Santiago Segura. Es tracta dels dibuixos a tinta originals que per primer cop van publicar els germans Salvat-Papasseit el 1922 i que el Museu ha restaurat recentment. És avui una de les col·leccions més importants del fons del Museu.

L’exposició proposa diferents jocs interactius tant per a públic adult, familiar com per a infants, amb activitats com: Qui diu què?, Vols fer-te el teu barret?, Et pots fotografiar al photocall i Com hauria pintat Nogués aquestes frases si hagués viscut avui?