PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una alumna de l’Escola Illa guanya un premi en la 14ª edició del concurs de Nous Professionals

Mercè Gallego, alumna de 2n curs d’Estilisme d’Indumentària, guanya el 2n premi en la modalitat de projectes més innovadors Una alumna de l’Escola Illa guanya un premi en la 14ª edició del concurs de Nous Professionals

Els premis Nous Professionals els ha convocat enguany l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de la CECOT, la Cambra de Comerç de Terrassa, els departaments d’Educació, d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, els sindicats CCOO i UGT i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Aquests premis pretenen motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu d’alumnes que estan cursant cicles formatius de qualsevol família professional així com els Programes de Formació i Inserció (PFI) mitjançant el reconeixement públic de projectes individuals o col·lectius.

Més premis

La mateixa alumna també ha quedat finalista al concurs Corta el Rollo del 080 Barcelona Fashion i Mistinguett Sparking, un concurs de disseny de samarretes per potenciar el talent de joves dissenyadors. El premi consisteix a exhibir el disseny guanyador de manera exclusiva durant la desfilada d’Oscar León, dissenyador participant a la 24ª edició de la passarel·la i ambaixador de Mistinguett Sparkling.

El disseny de Marta Gallego està inspirat en les col·leccions d’Oscar León i el seu estil a l’hora d’estampar missatges i tractar els teixits tenyits, escrits i cosits a mà, jugant amb la superposició de les teles.

El concurs és una bona oportunitat per demostrar el talent i la creativitat per a tots els amants del disseny que, sense ser experts en moda, tinguin la capacitat de dissenyar i confeccionar un prototip que després serà exposat.

Es van presentar diverses candidatures, d’entre les quals es van seleccionar els finalistes, que es van sotmetre a la votació del públic fins al 26 de juny. Els 15 dissenys finalistes s’han exposat al Recinte Modernista de Sant Pau.

I també, al llarg d’aquest curs 2018-2019, dues alumnes han estat guardonades als Premis Argó 2018, convocats per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Són l’alumna del Cicle d’Il·lustració Marta Pérez, que s’ha endut el 3r premi en la categoria de cicles formatius de Grau Superior pel projecte Les àvies de la Plaza de Mayo; i Cris Toro, alumna de Gràfica Publicitària, que ha obtingut una menció amb Ovum.

Els Premis Argó s’atorguen a treballs de recerca de batxillerat i a projectes finals de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l'esforç dels estudiants i d'incrementar els vincles amb els centres d'ensenyament secundari.

Les àvies de la Plaza de Mayo és el projecte integrat que Marta Pérez va presentar al juny i que commemora el 40è aniversari de la fundació d’aquesta organització, il·lustrant-ne les 11 fundadores. Pel que fa a Ovum, de Cris Toro, consta de dues fases: la primera és la creació de la identitat gràfica i els envasos d'una proposta per contenir menjar de manera biodegradable, compostable i sostenible; la segona desenvolupa una campanya de conscienciació.