PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Eixample guanya un nou espai per a vianants amb la rehabilitació de la plaça d’Indíbil i Mandoni

S’ha integrat el tram del carrer de Buxeda i ampliat la zona de jocs infantils i d’estada L’Eixample guanya un nou espai per a vianants amb la rehabilitació de la plaça d’Indíbil i Mandoni

Les obres han consistit, d’una banda, en la supressió del tram asfaltat del carrer de Buxeda entre el carrer de Sant Sebastià i la carretera de Barcelona, integrant aquest espai a la zona de la plaça per on no podran passar els vehicles des de la carretera. Es genera d’aquesta manera un nou espai per a vianants, amb el possible accés puntual de vehicles de manteniment i als garatges existents.

D’altra banda, s’ha augmentat i renovat tant la superfície destinada a jocs infantils com la zona d’estada. Ambdues zones s’han equipat amb nous jocs infantils i nous bancs i cadires individuals, mantenint el mobiliari existent i la font. L’operació ha comptat també amb la renovació de la jardineria i la plantació de nous arbres.

Les obres han anat a càrrec de l’empresa Iseova, SL, amb un pressupost d’adjudicació de 160 mil euros. Les obres han tingut una durada de sis mesos.

Els treballs de millora de la mobilitat a l’Eixample permeten que el barri guanyi espais per a vianants. És el cas de l’acabada rehabilitació de la plaça d’Indíbil i Mandoni o la transformació en carrer de prioritat de vianants del tram del carrer de Calvet Estrella entre les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas, amb la qual coses ambdós espais han quedat units.