PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La 4a edició del Saba-tic de la Festa Major permet als més joves tenir contacte amb les noves tecnologies

Un “escape room” virtual i un concurs de disseny ràpid en 3D, les activitats més destacades a l'Espai Cultura Fundació Antiga Caixa Sabadell, avui dissabte La 4a edició del Saba-tic de la Festa Major permet als més joves tenir contacte amb les noves tecnologies

Es tracta d’una mostra interactiva d’eines tecnològiques que pretén donar a conèixer la vessant innovadora de les entitats de Sabadell i del nostre entorn comarcal i metropolità, així com fomentar l’afecció dels ciutadans en aquest àmbit.

Els joves que participen en el Saba-tic poden fer tallers i activitats gratuïtes vinculades als drons, a la realitat virtual, al disseny i la impressió en 3D, a l’electrònica, la robòtica i la programació, entre altres especialitats.

L’activitat més vistosa de les que es proposen avui és un escape room virtual, en què infants i joves poden endinsar-se en el coneixement d’aquest tipus de proposta sense moure’s d’allà on són.

Pel que fa al concurs de disseny ràpid en 3D, organitzat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell i ItsMak3D, hi ha dues categories, de 7 a 12 i de 13 a 16 anys. El jurat està compost per un representant de la Fundació Antiga Caixa Sabadell, un d'ItsMak3D i una de l'Escola Superior de Disseny (ESDi). El lliurament de premis tindrà lloc avui a les 6 de la tarda. Els guanyadors rebran un llapis 3D i consumibles per utilitzar-lo, com també una inscripció gratuïta a algun dels cursos de ciència i tecnologia del programa "Mini-Innova" 2018-19 de l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell. Així mateix, tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la realització del taller.