PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

José Manuel Vieito i Clàudia Montagut, guanyadors de la Mitja Marató de Sabadell

Lahcen Harbil i Merem Gabriel guanyen la Cursa Popular de Festa Major i David Guiamet i Sonia Giménez s’imposen a la cursa de 14 km José Manuel Vieito i Clàudia Montagut, guanyadors de la Mitja Marató de Sabadell

José Manuel Vieito, repeteix victòria, millorant en més de quatre minuts el crono de l’any passat. Ha invertit un temps d’una hora, 7 minuts i 24 segons per recórrer els 21 km i 97 metres, per davant de l’atleta independent Marcos Sanza (1h:07:31) i de Carles Montllor, del Cornellà (1:08:00). En la categoria femenina, triomf l’atleta Clàudia Montagut (1:25:35), que ha entrat per davant de les corredora del Run4us, Clara Bernadí (1:31:07) i de Carolina Jiménez (1:34:11). Un total de 515 atletes han pres part en aquesta prova.

Pel que fa a la 7a Cursa de 14 km, David Guiamet del I run with Leiva, en homes, i Sonia Giménez, del AA Pratenc, en dones, han estat els vencedors d’una cursa on hi ha hagut una participació de 210 persones. Han completat el podi masculí Carlos Herreras (Ironwill BCN) i David Gonzalo (corredors.cat), mentre que en la categoria femenina han acompanyat a Giménez les corredores Laia Querol (I run with Leiva) i Patricia Salinas (independent).

Pel que fa a la 41a edició de la Cursa Popular, de set quilòmetres de recorregut i amb participació de prop de 1.900 atletes, Lahcen Harbil (I run with Leiva) ha estat el vencedor, per davant de Marc Otero (JAS) i David Lombrana (JAS). En categoria femenina, la guanyadora ha estat la corredora local de la JAS Merem Gabriel; Marta Romance (JAS) ha estat segona i Montse Estany (independent), tercera. Merem s’ha fet amb la victòria, després de haver estat segona en les dues edicions anteriors.

Mitja Marató per relleus

Aquest any s’ha estrenat una altra prova, la Mitja Marató per relleus. Els equips participants havien d’estar formats per tres persones, que han fet una volta cada una al circuit de poc més de 7 km i s’havien de passar un testimoni amb un xip de control del temps. En la categoria masculina ha guanyat l’equip del club Ironwill Barcelona (Pol Blas, Jonathan Utrilla i Jordi Fernàndez). En categoria mixta A (MMF) s’ha imposat la formació de la UA Barberà (Laura Cebollada, Jose M. Romero i Pedro Bonina). I en la categoria mixta B (FFM) ha guanyat l’equip Los España (Carmen España, Mercedes Gracia, Antonio Raúl Reyes).

La matinal atlètica de Festa Major ha finalitzat amb les curses infantils, amb una participació de més 700 nens i nenes.

Totes les curses les organitzen l’Ajuntament de Sabadell, Sabadell Atletisme i l’Associació Esportiva Mitja Marató, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de diferents entitats i empreses.