PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obertes les inscripcions per als clubs de lectura del 2019-2020

Del dijous 12 de setembre al dissabte 5 d’octubre Obertes les inscripcions per als clubs de lectura del 2019-2020

Els diferents clubs s’organitzen en diferents temes: de narrativa i novel·la, temàtics, d’idiomes, juvenils i infantils. Es tracta de tertúlies formades per grups de persones que llegeixen el mateix llibre i es reuneixen per comentar-lo. Les trobades s’adrecen a tothom qui tingui ganes de llegir, conèixer altres lectors i conversar sobre el món dels llibres i la literatura.

La biblioteca s’encarrega de proporcionar a tots els participants un exemplar del llibre seleccionat per sessió. Un cop finalitzada la lectura, i coincidint amb una nova trobada, s’intercanvia aquest llibre per un nou títol. En alguns casos, segons les característiques del club i de la lectura escollida, els participants han d’abonar 1,50 € per exemplar en concepte de préstec interbibliotecari o bé aconseguir els exemplars pel seu compte.

Inauguració el 17 d’octubre, dedicada a la Colla de Sabadell

L’acte inaugural del curs dels diferents clubs de lectura serà el dimecres 17 d’octubre, a 2/4 de 7 de la tarda, a la Biblioteca Vapor Badia. Serà obert a tota la ciutadania, però especialment als participants dels clubs.

A continuació, i amb motiu de la commemoració de l’Any de la Colla de Sabadell 2019, tindrà lloc l’espectacle L’Abanderat, el bibliobús del front, a càrrec de Rizoma Teatre. L’acte s’organitza en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.