PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’atorgament d’un total de 17.000 euros per a projectes de cooperació es portarà demà al Ple Municipal

Es tracta d’iniciatives al Líban, Colòmbia i Tindouf L’atorgament d’un total de 17.000 euros per a projectes de cooperació es portarà demà al Ple Municipal

Del total de l’import que l’Ajuntament preveu atorgar al Fons Català de Cooperació, 5.000 euros es destinaran a col·laborar en un projecte de Pallassos Sense Fronteres per donar suport emocional a la població siriana refugiada a camps informals de la vall de la Bekaa, al Líban. L’aportació municipal representa un 12,3 % de la despesa total d’aquesta acció (40.460 euros).

D’altra banda, també amb 5.000 euros es vol col·laborar per dur a terme el projecte C0nstruint la Pau amb la participació de víctimes del conflicte armat a Colòmbia residents a Catalunya i en el departament del Meta d’aquest país sud-americà. La xifra correspon a gairebé un 14% del pressupost total.

Per últim, amb els 7.000 euros restants, l’Ajuntament preveu subvencionar el projecte Manteniment del laboratori i de la producció local de medicaments essencials als campaments sahrauís a Tindouf (Algèria), un projecte que s’enmarca en l’agermanament entre Sabadell i l’Argub. Aquest laboratori elabora medicaments genèrics i està gestionat per Medicus Mundi, i completa l’eix sanitari amb la comissio la comissió mèdica i quirúrgica de Sabadell.