PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Illa celebra dijous l’acte d’inici de curs amb la conferència de les dissenyadores gràfiques de l’estudi Yinsen

Aquest 2019-2020, el lema del curs d’aquest centre educatiu municipal és “Un molt de tot” L’Escola Illa celebra dijous l’acte d’inici de curs amb la conferència de les dissenyadores gràfiques de l’estudi Yinsen

Aquest curs, el lema a l’Illa serà “Un molt de tot”. Inspirat en l’expressió “Un poc de tot” de la Tirallonga de monosíl·labs de Joan Oliver, Pere Quart. El lema es refereix a la riquesa i varietat que conforma l’escola i l’alumnat i a totes les possibilitats que s’obren a partir d’aquest “molt de tot”.

Pel que fa a la lliçó inaugural, Yinsen és un equip creatiu ubicat a València, que desenvolupa projectes d’identitat corporativa, naming, disseny gràfic, disseny editorial, direcció d’art, comunicació i web. Paral·lelament han treballat en arts escèniques, investigació i difusió del disseny, tot col·laborant en diverses publicacions nacionals i internacionals, i en formació mitjançant tallers creatius, realitzant ponències i workshops, a més de participar en diferents exposicions. Han rebut nombrosos premis, entre els quals el Premi Laus, un European Design Awards i un Graphis.

Jornada de portes obertes dels Tallers d’Art

També aquest dijous, 26 de setembre, es farà una jornada de portes obertes sobre el programa Illa Oberta Tallers d’Art de l’Illa. La jornada començarà a les 18.30 h amb l’objectiu de posar a l’abast dels visitants informació sobre els tallers, que iniciaran curs a l’octubre i ofereixen múltiples propostes relacionades amb diferents disciplines artístiques, com ara el dibuix, color, ceràmica, fotografia, gravat, serigrafia, còmic, vitrall i moda, entre moltes d’altres, a més dels tallers infantils. Els cursos, oberts a tothom, tenen diversos formats. La matrícula encara és oberta. Més informació aquí.