PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Quatre bandes de música sabadellenques dels anys vuitanta i noranta es retroben dissabte al Teatre Principal

Són Tancat per Defunció, Bars, La Gran Aventura i Llongue, en un concert que duu per títol “Benvinguts a la realitat: Sabadell, 30 anys de música” Quatre bandes de música sabadellenques dels anys vuitanta i noranta es retroben dissabte al Teatre Principal

El concert serà un repàs de la millor música dels darrers 30 anys feta a Sabadell, que és una part vital del patrimoni musical de la nostra ciutat. Un espectacle gestat, interpretat i promogut per gent de casa, que es convertirà en un homenatge a una generació creativa, inconformista i sense complexos.

La proposta l’han presentada avui Carles de la Rosa, regidor de Cultura, al costat dels artistes Jaume Papell (Tancat per Defunció), Montse Llaràs (Bars), Llongue (ex La Madam) i Xavi Vidal (La Gran Aventura (Xavi Vidal). Els quatre músics encara continuen en actiu, de manera que aquest espectacle serà quatre concerts en un. Els músics interpretaran temes antics i actuals amb les seves bandes respectives, i també hi haurà algunes col·laboracions que prometen ser sonades.