PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Avui, 15 d’octubre, Sabadell homenatjarà Lluís Companys i les altres víctimes del franquisme

A més de l’acte institucional, tindrà lloc una conferència sobre imatges inèdites del president Companys durant la Guerra Civil Avui, 15 d’octubre, Sabadell homenatjarà Lluís Companys i les altres víctimes del franquisme

L’acte, organitzat per l’Ajuntament, amb la col·laboració del Memorial Lluís Companys a Sabadell, comptarà amb la participació del periodista i exdirector del Memorial Democràtic Plàcid García-Planas, que glossarà la figura del president Companys. Hi haurà un acompanyament musical amb Anna Muñoz (violinista) i  Adrià Puigcerver (violoncel·lista). Al final, les entitats que vulguin faran una ofrena floral al monòlit.

Altres actes

El dimecres 23 d’octubre, al Teatre Principal, a les 7 de la tarda, Arnau Gonzàlez i Vilalta,  historiador i professor del Departament d’Història Moderna i Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona, pronunciarà la conferència Fotografies inèdites del president Companys durant la Guerra Civil del fons del fotògraf Antoni Compañà.

Aquest acte l’organitza el Memorial Lluís Companys a Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

Memorial Lluís Companys a Sabadell

El Memorial Lluís Companys a Sabadell és una plataforma constituïda l’any 2011 i formada per diverses entitats, associacions i partits polítics de la ciutat. Organitza cada any actes que tenen per objectiu recordar i reivindicar la figura del president Companys i, a través seu, totes les persones que van ser víctimes del feixisme i que van donar la vida en defensa de les llibertats.