PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament adequa els usos dels solars municipals on es construirà l’Escola de Música i el pavelló esportiu dels Merinals

L’ordenació també permetria la construcció dels nous Jutjats a l’Eix Macià L’Ajuntament adequa els usos dels solars municipals on es construirà l’Escola de Música i el pavelló esportiu dels Merinals

El Pla Especial ordena els usos de dos àmbits diferents. Un primer està situat a l’illa delimitada per l’avinguda de Francesc Macià, avinguda dels Paraires, carrer de la Via Augusta i avinguda de Lluís Companys. En aquest espai de 15.844,8m m2 s’estableixen com a usos dominants el d’oficines i serveis de caràcter públic, per una banda, i l’associatiu, cultural, sanitari-assistencial, educatiu i esportiu, per una altra.

Aquests usos permeten la construcció d’un nou edifici per a l’Escola de Música i Conservatori, que resoldria les mancances de les actuals instal·lacions a la zona del Centre, donant resposta a les diferents necessitats. La proposta preveu així mateix que l’equipament aculli un Auditori i un espai destinat a entitats de l’àmbit de la música.

D’altra banda, l’ordenació del solar permetria posar a disposició de la Generalitat uns terrenys per a l’edificació d’un nou edifici dels jutjats.

Pavelló esportiu als Merinals

El segon àmbit correspon als terrenys municipals delimitats pel carrer d’Hongria, carrer de Malta, carrer de Finlàndia i l’espai verd davant del carrer del Regne Unit, al barri d’Arraona-Merinals. En una part d’aquests terrenys, tocant al carrer de Finlàndia, s’hi troba l’Escola Pública Cifuentes. La resta dels terrenys inclosos en aquest àmbit estan lliures d’edificació.

La finca municipal té una superfície de 20.587,04 m2. Del total, 5.124,21 m2 es destinaran a l’edificació del pavelló poliesportiu. Els 15.462 restants quedaran com una reserva per a equipament educatiu.

Amb la construcció del pavelló poliesportiu dels Merinals, Sabadell comptarà amb cinc equipaments municipals coberts (juntament amb els pavellons del Sud, Nord, Cal Balsach i pavelló d’Esports) per poder ampliar la resposta a les necessitats de les entitats esportives de la ciutat.