PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Govern municipal es trasllada a la Roureda en una nova jornada de Govern als Barris

L’Oficina de l’Alcaldessa s’ha instal·lat avui al Casal Cívic de la Roureda per atendre la ciutadania i les entitats veïnals El Govern municipal es trasllada a la Roureda en una nova jornada de Govern als Barris

En aquest context, i en el transcurs de la jornada al barri, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha explicat que

“un dels objectius de mandat és iniciar la construcció de pisos per a gent gran, seguint el model de Sant Oleguer o Via Alexandra. A hores d’ara ja hem començat a treballar per poder construir aquesta tipologia de pisos a la Roureda. La voluntat és dotar la gent gran de recursos i serveis de qualitat”.

Durant la jornada, l’alcaldessa, acompanyada per l’equip de govern, conversarà amb veïns, entitats del barri, així com amb l’Associació de Veïns de la Roureda. A més, el programa de la jornada inclou la visita a espais emblemàtics de la zona, com la Sala Miguel Hernández, el camp municipal de futbol i l’Escola La Roureda.

El Govern als Barris es porta a terme de forma periòdica i permet que el Govern municipal en ple es traslladi a un barri per treballar més de prop les qüestions que afecten els veïns i veïnes. Per la seva banda, l’Oficina de l’Alcaldessa és un servei d’atenció al territori que coordina els diferents departaments municipals que tenen contacte amb la ciutadania.