PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Estruch presenta les quatre coreografies finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, aquest dissabte

S’hi podrà veure la proposta guanyadora, “Lua”, d’Andrea Jiménez, com també les de Sivgin Dalkilinc, Ana Borrosa i Andrea Jiménez L’Estruch presenta les quatre coreografies finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, aquest dissabte

Es tracta d’una vetllada ideal per descobrir nous imaginaris coreogràfics. Així, s’hi podrà veure, en primer lloc, (Un) Certain Journey, de Sivgin Dalkilinc, una peça que transporta el públic a una xarxa teixida de fils de vida, en què la incertesa del viatge vital embolica l’espectador i l’atrapa de manera que ja no se’n pot escapar.

En segon lloc, a Jellyfish la coreògrafa Ana Borrosa –guanyadora del Certamen Coreogràfic de Sabadell 2019– explora un indret fred, ple de plàstics i humit, en què no falten, tanmateix, els somriures càlids.

La tercera coreografia duu per nom Meohadim i la firma Jacob Gómez. Es tracta d’una peça que és un veritable cant a la vida a través d'una dualitat tot obrint les ànimes de les ballarines.

Finalment, LUA, d'Andrea Jiménez, és la coreografia guanyadora del certamen, la qual sorgeix del concepte del cercle com a cicle tempo-espacial i físico-químic del cos femení.

Col·laboren en el Premi de Dansa l’Institut del Teatre la Diputació de Barcelona, el Grec Festival Barcelona, el Mercat de les Flors, el Graner, el Teatre Auditori de Sant Cugat, el SAT Espai Dansat, la Caldera Les Corts, el Centre Cívic Barceloneta, l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya APdC, a més de la fàbrica de creació de les arts en viu sabadellenca, L'Estruch, un equipament municipal que enguany fa 25 anys que funciona al barri de la Creu Alta.