PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comencen les obres d’arranjament de les voreres i allargament del carril bici de la rambla d’Ibèria fins a la plaça del Mil·lenari

Mentre durin els treballs, els vianants s’hauran de desviar pel carrer de Mart per passar-hi a peu Comencen les obres d’arranjament de les voreres i allargament del carril bici de la rambla d’Ibèria fins a la plaça del Mil·lenari

Mentre durin les obres, els vianants no podran passar per cap de les voreres de la rambla d’Ibèria entre el carrer de Pau Claris i el carrer de Rocafort. A peu, l’Ajuntament recomana d’anar pel carrer de Mart. Pel que fa al trànsit rodat, hi haurà oberts els quatre carrils de la rambla, tot i que seran més estrets, per poder treballar a les voreres. D’altra banda, el carrer de Cellers i el carrer de Quintana quedaran en cul de sac i els vehicles no podran accedir cap a la rambla d’Ibèria des d’aquestes dues vies. I per entrar al carrer de Mart amb vehicle només es podrà fer per l’entrada de l’oest.

La finalitat del projecte és perllongar l’actuació ja realitzada a la rambla d’Ibèria i acabar aquest tram pendent d’executar, fins a arribar a l’encreuament de la plaça. Es tracta d’una superfície de 5.974,32 m², entre el carrer de Pau Claris i la plaça del Mil·lenari.

La proposta pretén transformar la secció del vial actual amb l’ampliació de voreres, plantació d’arbrat, condicionament del sanejament existent, instal·lació de nou enllumenat, reforma del ferm i perllongament del carril bicicleta, per donar continuïtat al tram ja acabat entre la Nacional 150 i el carrer de Pau Claris.

Aquestes obres, que es van explicar al veïnat el passat 27 de gener, es cofinancen mitjançant el Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER).