PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El govern de Sabadell es trasllada avui a Can Rull en el marc de la iniciativa el Govern als barris

Durant tota la jornada, l’Oficina de l’alcaldessa atendrà les consultes dels veïns i veïnes al centre cívic de Can Rull i aquesta tarda el Complex Alexandra acollirà una assemblea oberta a la ciutadania El govern de Sabadell es trasllada avui a Can Rull en el marc de la iniciativa el Govern als barris

Amb la iniciativa, els diferents membres del govern tenen un contacte directe amb el veïnat, entitats i  comerciants de la zona i, d’aquesta manera, poden recollir en primera persona les seves impressions i també demandes.

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Marta Farrés,

“si volem donar resposta a les necessitats reals dels nostres veïns i veïnes, és del tot imprescindible tenir un contacte directe amb ells. Parlar-hi, escoltar, recollir les seves impressions i també les seves propostes. Cal sortir del despatx i trepitjar carrer. Per això només entrar al govern vam impulsar el Govern als barris. N’estem molts satisfets dels resultats i continuarem endavant perquè volem donar solucions i per això hem de conèixer de primera mà les preocupacions i la realitat del veïnat”.

També en el marc del Govern als barris, avui s’ha traslladat al Centre Cívic de Can Rull l’Oficina de l’Alcaldessa -- un servei d’atenció directa que funciona en coordinació amb els diferents departaments municipals-- , per tal d’atendre les consultes i peticions dels veïns i veïnes que així ho han sol·licitat.