PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obert el termini d’inscripció per a 7 noves activitats formatives per a persones emprenedores i empreses

Obert el termini d’inscripció per a 7 noves activitats formatives per a persones emprenedores i empreses

L’any passat van participar en les accions de formació empresarial 114 persones. Actualment està oberta la inscripció per a les noves activitats programades entre març i novembre de 2020.

En l’àmbit de la comunicació i el màrqueting, s’han previst dues propostes. El 12 de març es proposa l’activitat formativa “Impulsa el teu negoci i fidelitza els teus clients amb Instagram”. Per completar l’oferta els dies 2 i 4 de juny s’ha programat el taller “Com elaborar un pla de promoció i difusió del meu negoci?”.

Pel que fa a les persones que volen posar en marxa un negoci  s’ha programat un taller els dies 1 i 5 octubre amb el títol “Gestió bàsica fiscal, laboral i mercantil que una persona emprenedora ha de conèixer abans d'obrir un negoci”.

En l’àmbit dels aspectes fiscals i comptables s’han previst dos tallers de dos dies cadascun. Els dies 30 de març i 1 d’abril es farà el taller “Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci” i el 2 i 4 de novembre “Receptes per gestionar amb èxit les finances de l'empresa”. Altres accions formatives són el taller dels dies 5 i 7 maig “Ho estic fent bé? Els indicadors, clau de gestió de la pime o l'autònom”. Una altra activitat del programa, amb data per confirmar, és “Protecció de dades: el què i el com”.

Informació i inscripció a sabadellempresa.cat

 

Totes aquestes formacions són presencials i en funció de l’activitat es poden desenvolupar al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236)  o al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). Requereixen inscripció prèvia i el número de places és limitat. Les persones interessades en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació ho poden fer per mitjà del web www.sabadellempresa.cat.

Més informació