PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Arriben a la fira Apropa’t a l’FP les xerrades d’interès general sobre formació professional i l’accés al món laboral

Les sessions pretenen esvair els dubtes entorn de les possibilitats educatives un cop acabat l’ensenyament obligatori Arriben a la fira Apropa’t a l’FP les xerrades d’interès general sobre formació professional i l’accés al món laboral

Demà divendres, a les 5 de la tarda, tindrà lloc a l’auditori la xerrada “El teu futur professional”, que pretén esvair dubtes sobre l’accés dels més joves al món laboral. A la mateixa hora, a la sala 3 es parlarà sobre què són els programes de formació i inserció (PFI) i la seva relació amb l’educació i el mercat de treball. I a la sala 1 la sessió tractarà sobre “El món al teu abast. Estudiar i treballar a l’estranger”, on s’oferiran les diferents opcions per aprendre i alhora treballar fora del país.

El matí de dissabte les sessions començaran a les 11 del matí, amb dues xerrades: “No sap què fer! Com podem ajudar els nostre fills i filles?”, aquesta amb sessions a les 11 h i a les 12 h, i “Vocacions industrials: una qüestió de futur”, a la sala 3. Més tard, a les 12 del migdia, es farà la darrera sessió informativa “Vies d’accés a cicles formatius a través de les escoles d’adults”, que pretén servir de guia per a les persones adultes que decideixen estudiar un cicle formatiu.

Les xerrades són gratuïtes i obertes a tothom i, tot i que no és obligatori, és recomanable fer la inscripció prèvia per assegurar la reserva de places. La fira de formació professional té lloc al recinte de Fira Sabadell i els horaris són divendres 28 de 8.45 a 14.30 h i de 16 a 19.30 h, i dissabte 29 de 10.30 h a 13.30 h.

Un dels objectius d’aquest certamen és promoure i fomentar l’orientació al llarg de la vida, no només en l’etapa estudiantil, sinó en qualsevol moment de la vida. L’etapa adulta també és un bon moment per estudiar i la fira Apropa’t a l’FP dona claus, informació i recursos necessaris perquè tothom pugui fer-ho.