PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Casal Pere Quart acull la presentació dels treballs del Màster de Rehabilitació i Restauració Arquitectònica de la UPC en edificis històrics

Hi ha edificis de Sabadell, Sentmenat i Palaus-solità i Plegamans

A la presentació hi assistirà regidora de Desenvolupament Urbà i Transició Energètica, Mar Molina, i la regidora de Comerç, Consum i Turisme i Salut i Cicles de Vida, Sònia Sada, entre altres representants de la comarca.

Al llarg de l’any 2019, els alumnes han estat treballant en cinc edificis històrics de la comarca: la Comanda de Santa Magdalena de Palau-solità i Plegamans, el Castell de Sentmenat, la masia de Can Borrell, el Molí d’en Torrella i la Caserna de Sabadell. Aquests cinc edificis s’han afegit als 13 que s’han treballat en edicions passades.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental col·labora en aquest màster, amb l’objectiu d’oferir als ajuntaments de la comarca i a l’alumnat la possibilitat de col·laboració en el desenvolupament d’estudis d’avaluació i intervenció en edificis històrics on hi hagi previst de fer obres a mitjà o llarg termini.