PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Tennis taula a l'escola

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
L’activitat es desenvolupa durant 1 trimestre per aprendre l'esport de Tennis Taula. La primera sessió es durà a terme al centre educatiu i la realitzarà un tècnic del tècnic de la secció de l’escola de Tennis Taula del Club Natació Sabadell. La segona sessió serà a la seu d’aquesta entitat. 

A partir d'aquí es cedirà el material esportiu i didàctic necessari per què el professor faci la resta les sessions. Sempre que hi hagi un mínim d’inscrits, hi ha la possibilitat de realitzar una trobada amb els centres que hagin participat al pla de promoció.

Objectius:
- Oferir un nou recurs al professorat d'educació física.
- Conèixer un nou esport dins l'horari lectiu.
- Fomentar la pràctica d'aquest esport en horari extraescolar.

Competències clau:
-Competència ciutadana
-Competència personal, social i aprendre a aprendre

Desenvolupament:
Dates de realització: durant el curs escolar
Durada: un trimestre (dues sessions seran impartides per un tècnic la secció de l’Escola Tennis Taula de Club Natació Sabadell)
Lloc de realització: instal·lacions esportives del centre educatiu i seu Club Natació Sabadell (Can Llong)
Cost: 65,65€ per grup classe (préstec de material sense tècnic inclòs) i 78,75€ per grup classe (préstec de material i dues sessions amb el tècnic)
Material: préstec del material didàctic i esportiu necessari per a fer el crèdit.
El material esportiu fungible (pales, pilotes i xarxes) s'haurà de recollir i retornar a la seu del Consell Esportiu Sabadell (Camí Can Quadres 190 08203, Sabadell).
-El transport de les taules i els cavallets corre a càrrec del Consell Esportiu.
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. Les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic d’inscripció.

A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària. Una dies abans de la realització de l’activitat rebreu la factura per fer-ne el pagament. En el cas de no efectuar aquest pagament, abans de la realització d’aquesta, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.

Inscripció:
Dates: de l’1 al 30 de setembre a través de la pàgina web del Consell: http://www.consellsabadell.cat. En el cas de disponibilitat de dates i/o places es podran acceptar inscripcions durant tot el curs escolar. 
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 513 52 90
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell, Club Natació Sabadell i Regidoria d'Esports

 

Imprimeix Correu electrònic