PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

L’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà organitza la seva 10a jornada sobre mobilitat a Sabadell

El proper dimarts 8 d’abril tindrà lloc, a les instal·lacions de Fira Sabadell, la vuitena jornada sobre mobilitat que organitza l’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU). Prop de 300 tècnics i regidors de mobilitat s’hi han inscrit, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport. Es tracta d’una cita anual ineludible per a tots els qui treballen en aquest àmbit, perquè és una oportunitat única per conèixer de primera mà bones pràctiques, novetats i experiències destacades de mobilitat a nivell nacional i internacional.

La 10a Jornada començarà a les 8.45 amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez; el president de l’AMTU i alcalde de Mataró, Joan Mora; el Director General de l’Autoritat del Transport Metropolità, Josep Anton Grau i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.

Les jornades AMTU s’han convertit en un referent en el debat del transport públic i la mobilitat en general, no només a l’àmbit territorial de l’AMTU sinó també a tota la regió metropolitana de Barcelona i al conjunt de Catalunya. Com a novetat d’aquest any, s’ha incorporat al programa de la Jornada una taula rodona on es debatrà sobre els efectes de la crisi en la mobilitat. Aquesta taula rodona tindrà lloc a les 9.30 i comptarà amb representants dels diferents sectors de la mobilitat (Transport públic, privat, mercaderies i infraestructures).

La Jornada finalitzarà amb un dinar on assistents i ponents podran dialogar i intercanviar opinions. En aquest dinar està prevista l’assistència de l’Honorable senyor Santi Vila i Vicente, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Coincidint amb la 10ª Jornada, el mateix dia a la tarda i al mateix lloc es celebrarà la 14a Assemblea General de l’AMTU. L’assemblea començarà a les 16 h.  

Visita a Fira Sabadell

Precisament aquest matí, el director general de l'AMTU, Joan Prat, ha realitzat la presentació de la 10a jornada de l'AMTU, al regidor d'Espai Públic de l’Ajuntament de Sabadell, Cristian Sánchez, en el marc de la celebració del Congrés de Ciutats Intel·ligents. A més, han aprofitat per visitar les instal·lacions de Fira Sabadell i concretar detalls de la jornada juntament amb el president de la TUS (Transports Urbans de Sabadell), Paco López.

Així mateix, s’ha valorat l’elevat interès que està generant la jornada atès que ja s'han inscrit més de 350 persones entre responsables polítics, tècnics i professionals i empreses del àmbit del transport públic urbà d'arreu de Catalunya i Espanya.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90