PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Ultimate a l’escola

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària, ESO  i batxillerat. 

Descripció:
L’ultimate és un esport d’equip que es juga amb un disc volador, el Frisbee, l'objectiu del qual és aconseguir punts passant el disc al final de la zona oposada, mitjançant passades a la línia de fons de l’equip contrari.

L’activitat consta d’una jornada de formació presencial de treball teòric-pràctic que anirà a càrrec d’un expert d’aquest esport alternatiu. En aquesta jornada de formació es donaran eines als assistents per poder desenvolupar aquest esport al seu centre educatiu. El pla de promoció inclourà el préstec de  material didàctic i esportiu necessari per dur a terme el crèdit.

Objectius:
- Aplicar les normes bàsiques de l’ultimate, practicant els diferents moviments tècnics bàsics i realitzant diversos tipus de passis en condicions diverses.
- Foment dels valors socials d’atenció a la diversitat, igualtat de gènere, pluralitat, l’autoregulació per aprendre a regular les expressions i les emocions, l’alteritat....
- Desenvolupar la intel·ligència motriu i la capacitat de reacció.

Competències clau:
-Competència ciutadana
-Competència personal, social i aprendre a aprendre

Desenvolupament:
Dates de realització: durant el curs escolar, la jornada de formació es durà a terme al mes d'octubre
Durada: la jornada de formació tindrà una durada de 2 hores
Lloc de realització: la jornada de formació es durà a terme en una instal·lació esportiva (lloc pendent de concretar)
Cost: 78,75 € per grup classe
Material: el material esportiu es cedirà per un màxim de 8 sessions. El material esportiu s’haurà de recollir i retornar a una instal·lació esportiva municipal de Sabadell (pendent de concretar)
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. Les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic d’inscripció. El material esportiu s’haurà de recollir i retornar a la seu del Consell Esportiu Sabadell (Camí Can Quadres 190 08203, Sabadell)
 
A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària. Una dies abans de la realització de l’activitat rebreu la factura per fer-ne el pagament. En el cas de no efectuar aquest pagament, abans de la realització d’aquesta, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.
 
Inscripció:
Dates: de l’1 al 30 de setembre a través de la pàgina web del Consell: http://www.consellsabadell.cat. En el cas de disponibilitat de dates i/o places es podran acceptar inscripcions durant tot el curs escolar.
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 513 52 90
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell, ESPERIT ULTIMATE CLUB i Regidoria d’Esports

 

Imprimeix Correu electrònic