PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Tall del carril interior de la plaça d’Espanya, a partir de dilluns

A partir del proper dilluns, 9 de març, i amb motiu de les obres de la primera fase de reurbanització de la plaça d’Espanya, el carril interior de la plaça quedarà tallat al trànsit, previsiblement fins a finals de mes.

Els treballs que es duran a terme a partir de la propera setmana consistiran en demolicions de paviments. Posteriorment, es col·locarà la peça de vorada que correspondria al tram de la part sud de la rotonda de la plaça d'Espanya.

Cal recordar que les obres de reurbanització de l’espai s’inicien en la primera fase, per l’espai destinat fins ara a vial de la banda nord-oest i dels accessos a l’estació de RENFE. Està previst eixamplar i millorar les voreres de tota la plaça, incorporant-hi el carril bicicleta. A més, es pavimentarà la calçada, s’ampliaran les voreres i es suprimirà la “rambleta” central a l’avinguda de l’Alcalde Moix, des de la plaça fins al passeig de Sant Bernat.

Aquests treballs seran els que permetran a la ciutadania accedir a l’estació de tren, a través del nou intercanviador situat a la banda nord-oest de la plaça, és a dir, entre els carrers de l’Alcalde Moix i de l’Alcalde Ribé. Serà precisament aquesta banda de la vorera nord-oest, la més assolellada, la que deixaria de ser un espai aïllat i serà totalment accessible.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90