PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell commemora el 18 de desembre, Dia Internacional del Migrant

A Sabadell, es commemora el dia 18 de desembre, junt amb la societat civil i les xarxes socials d’immigrants, el 14è aniversari de la proclamació del Dia Internacional del Migrant. Aquesta commemoració s’emmarca dins del programa general del Dia internacional dels Drets humans que al llarg de tot el mes de desembre s’ha estat desenvolupant conjuntament amb el Síndic de Greuges, sota la coordinació de l’Ajuntament  comptant i amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat.

A l’acte es va dur a terme el diàleg “ M’han dit, he sentit... rumors sobre els immigrants” entre dues persones d’orígens divers, en Saoka Kingolo nascut a la República democràtica del Congo, i la Asmae Abriouel, nascuda al Marroc, que serà conduït pel periodista Carles Solà director del programa de TV3 Tot un món.

També, en el transcurs de l’acte, podrem gaudír de l’actuació musical Tangos de ida y vuelta, a càrrec del grup Tango sur format per Marcelo Arnal (piano), Hugo Colacho (veu)  i Daria Polonara (bandaneón) i dels quadres de ball de les associacions Catalunya Tango i Gente de Tango. Aquest espectacle, és un breu tasteig a propòsit  de la celebració del proper any del naixement de Carlos Gardel, personatge vinculat a la nostra ciutat si tenim en compte que és descendent del  coronel Carlos Escayola, un dels cinc fills que va tenir a l’Uruguai l’emigrant de Sabadell, Joan Escayola.

L'acte enguany també s’emmarca dins del projecte europeu C4i Communication for Integration a fi de combatre els rumors entorn la immigració mitjançant la creació d’una xarxa antirumors . Per aixó, al final de l’acte els assistents podran fer-se una foto al photocall del projecte, a fi de donar-hi suport.

   
   

 

Sabadell, desembre de 2014

 

També et pot interessar...