PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obres al carrer Alfons XIII

Publicat : 29-06-2015    Estat : finalitzat

A partir del dilluns 20 de juliol està previst l’inici de les obres de remodelació de la vorera dels números parells del carrer d’Alfons XIII, tram comprès entre el carrer de Narcís Giralt i el carrer de Sallarès i Pla.

 L’actuació consistirà en la renovació del paviment de la vorera, la vorada i la construcció de la rigola per conduir les aigües pluvials cap als embornals. S’aprofitarà també per fer reparacions puntuals al paviment de la calçada. Es preveu que l’actuació tingui una durada aproximada de 3 setmanes.

Durant el període d’obra, el transport privat no podrà accedir en aquest tram de carrer. Només es mantindrà la circulació del transport urbà i els taxis. Els usuaris dels tres guals existents en aquest tram de carrer (números 32, 48 i 50 del c. d’Alfons XIII) no podran fer ús dels seus pàrquings mentre durin les obres.

Per minimitzar les molèsties us informem que l’Ajuntament de Sabadell els oferirà una targeta per estacionar de manera gratuïta en zona blava durant el període que quedi inhabilitat l’accés als guals.

Per fer la sol·licitud d’aquesta targeta, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, al c. de la Indústria, 10 o bé trucant al 010. Per fer aquest tràmit s’haurà d’aportar:

- Dades personals, DNI

- Telèfon de contacte

- Número de llicència de gual

- Matrícula del vehicle

 

En el següent plànol podeu veure el itinerari recomenat tant per als veïns com als vehicles de pas:

 

obres Alfons XIII