PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

TALL DEL C. D'ONYAR A PARTIR DEL 19 D'ABRIL I FINS A NOU AVÍS

Publicat : 18-04-2016       Estat:  EN CURS

Afectacions dels recorreguts de les línies L4, L44, L23, F4 i del trànsit privat a la zona de Torre-romeu per les obres d'execució de mesures de seguretat prèvies a la rehabilitació del mur del c. d'Onyar

Les obres comportaran el tall del trànsit en ambdós sentits al Camí de Torre-romeu, entre la ronda de l’Ebre i el carrer de Segre. Es podrà accedir al carrer de l’Onyar, però també quedarà tallat entre els carrers Francolí i Congost.

S’eliminarà la zona d’estacionament a tot el carrer de l’Onyar on també hi haurà canvis en l’emplaçament d’alguns contenidors d’escombraries. Els guals del carrer d’Onyar entre els carrers de Francolí i Congost, quedaran sense accés. El carrer del Congost quedarà sense continuïtat, habilitant el doble sentit de circulació per l’accés dels veïns.

S’habilitarà una zona d’aparcament provisional al mateix camí de Torre-romeu a la part més propera al carrer Segre no afectada per les actuacions.

Veure plànol adjunt

Cartell Bus c.Onyar JPG

 

 

 

 

 

 

TRANSPORT PÚBLIC

En relació al transport públic, es veuran afectades les línies 4-44, F4 així com la línia 23 que modificaran els seus recorreguts.

En sentit centre les línies 4-44, F4 i 23 circularan per la rda de l’Ebre, c. de Guadiana i c. de Flamicell (recorregut habitual) fent les parades existents fins el c. de Segre on es desviaran a la dreta per agafar el c. de Noguera Pallaresa, sense fer parades, per sortir a la rda. de l’ Ebre i continuar els seus recorreguts. Quedarà sense servei la parada del carrer Segre.

Sentit El Poblenou i Can Roqueta, des del camí de Torre-romeu les línies 4-44 i F4 giraran directament a la Ronda de l’Ebre on es fa una nova parada provisional a la mateixa rda. de l’Ebre amb el c. del Guadiana que comptarà amb un nou pas de vianants semaforitzat. Quedaran sense servei la parada del camí de Torre-romeu i les dues parades del c. Noguera Pallaresa.

 

TRÀNSIT PRIVAT

Pel que fa a la circulació del trànsit privat, podran accedir al barri per les rutes habituals des de la rda. de l’Ebre mitjançant el carrer del Guadiana i c. Flamicell o bé des la rda. de l’Ebre a través del c. de Llobregat.