PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Col·laboració entre l’Escola Illa i Grandalla per millorar els elements comunicatius de l’entitat

Avui, dimecres 18 de gener, s’ha fet el lliurament de premis del concurs sorgit arran...

Avui, dimecres 18 de gener, s’ha fet el lliurament de premis del concurs sorgit arran de la col·laboració entre l’Escola Illa i Grandalla i que ha tingut com a objectiu millorar la comunicació gràfica de l’entitat, tant la comunicació en línia com a través d’altres suports. Gràcies a aquesta col·laboració s’han pogut proposar diferents  grandalla 3canvis als elements comunicatius actuals de Grandalla, com també aportar noves propostes.

El projecte s’ha vehiculat per mitjà d’un concurs restringit per a estudiants de 2n curs del Cicle Formatiu de Gràfica Publicitària de l’Illa, dins del mòdul de Teoria de Publicitat i Màrqueting. El certamen va donar el tret de sortida el 16 de novembre, quan el director de Grandalla, Pau Vilaseca, va presentar la proposta als alumnes per tal de donar a conèixer l’objectiu, el funcionament i els valors de l’entitat. A partir d’aquest moment l’alumnat va treballar diversos projectes en grups reduïts, fent un estudi de recerca i anàlisi de l’estratègia comunicativa actual, com també d’entitats similars, per després treballar les necessitats comunicatives de Grandalla, els mitjans, els suports i els costos i poder plantejar, així, nous elements comunicatius. El redisseny ha partit del logotip fins a arribar a les diverses aplicacions gràfiques impreses com cartells, tríptics, flyers..., i a les aplicacions digitals com ara la web i les xarxes socials.

Un cop finalitzada la fase creativa, els alumnes van fer la presentació de les seves propostes. Les guanyadores han estat Sara Domingo, Carla Santaulària i Laia Barbero.

grandalla 2Aquesta col·laboració tranversal es valora molt positivament tant per part de Grandalla com per part de l’Escola Illa, ja que permet que l’alumnat pugui fer un encàrrec real a l’aula, fomenta la cooperació amb entitats sense ànim de lucre i alhora fa possible que entitats amb menys recursos puguin accedir a idees innovadores adaptades a les seves necessitats.