PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
HABITATGE

Nou gerent a Vimusa

El gerent té un contracte laboral d’alta direcció, amb règim de dedicació exclusiva...

L’arquitecte sabadellenc Jordi Núñez ha pres possessió avui del càrrec de gerent de l’empresa Habitatges Municipals de Sabadell, SA (Vimusa), en substitució de Jordi Renom, que s’ha jubilat.

El Consell d’Administració de l’empresa mercantil de capital íntegrament municipal va aprovar el nom del substitut el dimarts 7 de febrer amb els vots favorables dels consellers dels partits que formen govern a Sabadell i amb l’abstenció de la resta. El procés per elegir el nou gerent va començar amb la publicació, el passat 11 d’octubre, al BOP de les bases reguladores per proveir el lloc de treball de gerència de Vimusa.

El gerent té un contracte laboral d’alta direcció, amb règim de dedicació exclusiva, que durarà quatre anys. Les funcions de la gerència són encapçalar l’organització executiva de la societat i desenvolupar les funcions executives d’acord amb les decisions de la Junta General i del Consell d’Administració. A més, el gerent és el responsable de la direcció i gestió de les actuacions en l’àmbit de les polítiques públiques, d’acord amb les directrius del Consell d’Administració.

Les bases de la gerència de Vimusa ampliaven horitzons respecte de les que hi havia fins ara i incloîen tasques relacionades amb l’habitatge i amb les municipalitzacions que el Govern municipal preveu dur a terme.

En aquest sentit, la regidora d’Habitatge, Glòria Rubio, ha afirmat que “volem recuperar la màxima expressió de la funció social de l’habitatge i desenvolupar noves polítiques de promoció i gestió, tot anbandonant antiques pràctiques de mera especulació”. I ha afegit que “el Govern vol enfortir i assentar nous objectius als serveis municipals de Sabadell i transformar-los en un dels instruments fonamentals de la gestió pública dels serveis a la ciutadania”.

 

 

 

CONTACTE

  • Servei d’Habitatge
    C/ del Sol, 1
    Tel: 937453165
  • Sabadell Atenció Ciutadana d’Urbanisme
    C/ del Sol, 1, 3r
  • Servei d’Atenció ciudadana
    Tel. 010
  • Oficina Local d’Habitatge
    C/Blasco de Garay, 17  
    Tel. 93 745 79 10
  • Serveis Socials Bàsics Territorials (ubicats als Centres d’Atenció Primària de salut)
  • Servei d’Urgències i d’Emergències Socials
    Plaça del Gas, 2
    Tel. 937264700