PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els Patis Oberts no tanquen per vacances

Enguany els patis s’han ampliat i arriben a sis escoles de la ciutat...

Enguany els patis s’han ampliat i arriben a sis escoles de la ciutat patisobertsestiu21

Tot i la finalització del curs escolar a finals d’aquest mes de juny, els Patis Oberts continuaran funcionant durant l’estiu a diferents centres educatius de la ciutat. Enguany, els patis oberts s’han ampliat per segon any consecutiu i arriben a un total de sis escoles.

A l’abril van entrar en funcionament aquests espais a les escoles Andreu Castells (oest), Can Deu (nord), Espronceda (sud), Joanot Alisanda (centre) i Juan Ramón Jiménez (est) i unes setmanes més tard s’hi va incorporar el Pati Obert de l’Escola Joaquim Blume. La proposta tindrà continuïtat els mesos de vacances i fins al mes de setembre.

El projecte de Patis Oberts té com a objectiu oferir als infants, joves i famílies un espai per jugar lliurement en condicions de confort i seguretat. En aquest marc, obren cada dia de dilluns a diumenge de 6 de la tarda a 8 del vespre, oferint la possibilitat de jugar a pilota o altres jocs que precisin d’un espai ampli i condicionat. Amb aquest servei, s’amplien les àrees de lleure i també es promou la relació entre els infants, la cohesió i la convivència.

Els Patis compten amb la presència d’un monitor o monitora que dinamitza l’espai amb propostes, en cas necessari. Pel que fa als usuaris, els infants més petits han d’anar acompanyats d’un adult.