PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L'Escola Illa guanya un dels premis de la 12a edició dels Premis Nous Professionals

La finalitat del certamen és motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de...

L’alumna d'Estilisme d'Indumentària de l’Escola Illa Marina Giménez ha guanyat el 1r premi de la 12a edició dels Premis Nous Professionals, en la categoria de Projectes de Creativitat Artística. Ha estat amb el projecte final, Florentina. Coats and Capes, tutoritzat per la professora de disseny de moda Lluïsa Villanueva. L'acte premi marina gimenez 1 copiade lliurament de guardons es va celebrar el dimarts 20 de juny, a la sala d'actes de l’Escola d'Enginyeria de Terrassa.

La finalitat del certamen és motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de cicles formatius de qualsevol família professional, així com dels Programes de Formació i Inserció (PFI), mitjançant el reconeixement públic de projectes.

La proposta presentada per Giménez és una col·lecció de peces d'abric que pretén mostrar la bellesa en allò més subtil, en els records i sensacions que abracen la dissenyadora per protegir-la i cuidar-la de les presses del dia a dia. En aquest marc, el projecte no segueix cap tipus de tendència, trencant amb la globalitat estètica del moment, evocant la nostàlgia i la fugacitat del temps i inspirant-se en èpoques passades per crear peces de vestir atemporals.

Els premis Nous Professionals d’enguany han estat convocats per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels Departaments d’Ensenyament i d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Terrassa, la CECOT, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i els sindicats CCOO i UGT.