PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les subvencions per participar en activitats del Ciutat i Escola sumaran el proper curs un total de 31.500 euros

Tenen com a objectiu afavorir la igualtat d’oportunitats i la cohesió entre tot l’alumnat...

L’Ajuntament ha aprovat aquest mes de juliol la convocatòria de subvencions per participar en el programa d’activitats educatives Ciutat i Escola. Els ajuts, adreçats als centres educatius, sumaran un total de 31.500 euros i tenen com a objectiu afavorir la igualtat d’oportunitats i la cohesió entre tot l’alumnat.

Amb les subvencions, l’Ajuntament garanteix una dotació econòmica perquè tots els centres públics de primària i secundària i tots els centres d’educació especial puguin prendre part en les activitats amb cost del Ciutat i Escola o per fer front a les despeses de transport relacionades amb les propostes.

Des del curs 2016-2017, el sistema s’ha plantejat de manera que cada centre pot conèixer a quins recursos pot optar des del moment que es publica la convocatòria de subvencions i abans de cursar la sol·licitud. Anteriorment havien d’esperar fins a la resolució de la convocatòria i no tots els instituts hi tenien accés. El fons al qual pot accedir cada centre s’estableix atenent el nivell socioeconòmic de les diferents escoles i instituts i, en segon terme, en funció del nombre d’alumnes.

Es preveu que el termini de presentació de sol·licitud per part dels centres s’obri al setembre i serà de 15 dies naturals a partir que es publiqui al BOPB.